^Vrati se na vrh stranice

 • 1 Dekorativni Radovi...
  Zahvaljujući savremenim tehnikama i bogatim izborom materijala granice vaših želja ne postoje. Vaše je samo da pustite mašti na volju, a ostalo je na nama. Radimo prema vašim sopstvenim željama ili projektu arhitekte.
 • 2 Krečenje Stana...
  Kada je u pitanju krečenje stana, kuće ili poslovnog prostora, ideje su bezbrojne jer je pred vama beskonačni prostor za poigravanjem sa mnošto različitih boja i kombinacija. Svaka prostorija u kući, stanu ili poslovnom objektu nosi posebnu energiju, što utice na raspoloženje vaših ukućana, zaposlenih ili kilijenta.
 • 3 Molerski Radovi...
  Molerski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.Tek kvalitetno urađenim molersko farbarskim radovima možete da kažete da ste završili građevinski deo izgradnje i opremanja prostora. Bilo da želite akrilne boje, poludisperzije ili disperzije, špatulate i posebne tehnike, postavljanje tapeta ili bilo kojih drugih obloga mi u SM Color Team-u možemo da vam izađemo u susret i pomognemo u realizaciji projekta.
 • 4 Fasade...
  Fаsаdni izolаcioni sistem je jedаn od nаjvаžnijih elemenаtа svаkog domа, jer štiti od kiše, vetrа, hlаdnoće, toplote i drugih uticаje okoline. Takođe izgled fasade dаje željeni estetski izgled objektu. Gubici kroz fаsаdne površine prosečne porodične kuće iznose i do 30% od ukupne toplotne energije, dok je taj procenat znatno veći u stambenim i poslovnim zgradama. Direktno, jednostruko ulaganje u postavljanje izolacije i fasade na vaš objekat veoma se brzo isplaćuje kroz uštedu na energentima već kroz nekoliko godina.
 • 5 Spušteni Plafoni...
  Jedna od osnovnih predosti koje dobijate korišćenjem gips karton ploča prilikom završnih građevisnskih radova i konačnog uređenja enterijera jeste veliki broj mogućnosti i opcija koje imate na raspolaganju u odabiru konačnog rešenja za vaš prostor. Po svojim karakteristikama gips ploče se lako obrađuju, male su mase po kvadratu i nisu statičko opterećenje za objekat a prilikom njihovog postavljanja brzo se pokriva velika površina što sve zajedno čini ove ploče idealnim za korišćenje u izradi plafonskih sistema i konstrukcija. Posebnu primenu spušteni plafoni imaju u podizanju estetike prostorije.

KREČENjE STANA

Krecenje stana

Planirate krečenje stana, poslovnog objekta ili kuće? Osvežite svoj prostor zanimljivijim  kombinacijama i različitim bojama. Udahnite svakoj prostoriji  baš ono sto želite: mir spavaćoj sobi, razigranost dečijem kutku, toplinu u kuhinji, eleganciju dnevnom broavku.

Takodje kada je u pitanju krečenje stana pravilan izbor boje za zidove mogu promeniti čitav izgled prostora i to uz veoma male finasjske troškove. Krečenje stana je jedan od najjeftinijih oblika renoviranja a doprinosi mnogo u izgledu prostorija i čini ih novim.

Kada je u pitanju krečenje stana, kuće ili poslovnog prostora, ideje su bezbrojne jer je pred vama beskonačni prostor za poigravanjem sa mnošto različitih boja i kombinacija. Svaka prostorija u kući, stanu ili poslovnom objektu nosi posebnu energiju, što utice na raspoloženje vaših ukućana, zaposlenih ili kilijenta. Boje neka budu po vašem ukusu i ličnosti, ali takodje istovremeno pokušajte da se držite nekih pravila:

 • krečenje dnevne sobe - preporučuju se tople, prirodne boje: bež, braon, maslinasta, toplo žuta, teraktor, prljavo ružicasta narandzasta, boja senfa, boja kajsije.
 • krečenje dečije sobe -neka boje budu živahne, poput jarko narandzaste, vesele ružičaste, trava zelene, žute.
 • krečenje spavaće sobe - odaberite smirujuće boje, uglavnom hladne tonove srebrne, plave, zelene, ljubičaste u kombinacji sa belom.
 • krečenje kupatila – zelena i plava, tirkizna, boja breskve, ružičasta, ili boja lavande.
 • krečenje kuhinje – idealne su nežno zelena ili boja limete, bež, žuta, boja breskve i slične.

To su samo neke osnove i pravila uklapanja boja u prostoru. SM Color Team ce kvalitetnim, brzim i efektnim izvodjenjem radova će staviti estetski završni pečat vašem stanu, poslovnom objektu ili kući.Na vama preostaje samo da uživate u preuredjenom ili novom prostoru, koji ce posle naših radova ostati uredan i čist. Cena krečenja stana je najpovoljnija uz maksimalni kvalitet i profesionalnost.

Izbor boja i tehnike krečenja upotpunjuje i definise vas prostor. Ono što je lepo mozete naglasiti, istaći a ako prostorija ima neke nedostatke na ovaj način najbolje ćete prekriti i zamaskirati. Kad udjemo u prostoriju prvo primetimo boju pa onda oblike i sve ostalo. Dokazano je da boje utiču na psihu a njima njalakše i najbrže možete da zadovoljite promenu ambijenta. Ali izboru boja ne treba olako prići, on zavisi od namene prostorije i veličine, njene geometrije  i veštačkog osvetljenja. Odredjene norme i parametre je potrebno ispuniti. Ako pogresno odaberete neku od boja ili sam proces krečenja, odradite neprofesionalno, nekvalitetno, ponišitćete značajni deo truda koji ste uložili u već uradjene prethodne radove.

Da ne biste pogrešili, SM Color Team je tu da vam pomogne u svemu tome. Ponudićemo vam paletu boja sa preko 1000 nijansi i pomoć u samom izboru i kombinovanju, a zatim vaše ideje i zelje efektno i kvaliteno sprovesti u delo.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin
SM Color Team  © 2014. Sva prava su zadržana.