^Vrati se na vrh stranice

 • 1 Dekorativni Radovi...
  Zahvaljujući savremenim tehnikama i bogatim izborom materijala granice vaših želja ne postoje. Vaše je samo da pustite mašti na volju, a ostalo je na nama. Radimo prema vašim sopstvenim željama ili projektu arhitekte.
 • 2 Krečenje Stana...
  Kada je u pitanju krečenje stana, kuće ili poslovnog prostora, ideje su bezbrojne jer je pred vama beskonačni prostor za poigravanjem sa mnošto različitih boja i kombinacija. Svaka prostorija u kući, stanu ili poslovnom objektu nosi posebnu energiju, što utice na raspoloženje vaših ukućana, zaposlenih ili kilijenta.
 • 3 Molerski Radovi...
  Molerski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.Tek kvalitetno urađenim molersko farbarskim radovima možete da kažete da ste završili građevinski deo izgradnje i opremanja prostora. Bilo da želite akrilne boje, poludisperzije ili disperzije, špatulate i posebne tehnike, postavljanje tapeta ili bilo kojih drugih obloga mi u SM Color Team-u možemo da vam izađemo u susret i pomognemo u realizaciji projekta.
 • 4 Fasade...
  Fаsаdni izolаcioni sistem je jedаn od nаjvаžnijih elemenаtа svаkog domа, jer štiti od kiše, vetrа, hlаdnoće, toplote i drugih uticаje okoline. Takođe izgled fasade dаje željeni estetski izgled objektu. Gubici kroz fаsаdne površine prosečne porodične kuće iznose i do 30% od ukupne toplotne energije, dok je taj procenat znatno veći u stambenim i poslovnim zgradama. Direktno, jednostruko ulaganje u postavljanje izolacije i fasade na vaš objekat veoma se brzo isplaćuje kroz uštedu na energentima već kroz nekoliko godina.
 • 5 Spušteni Plafoni...
  Jedna od osnovnih predosti koje dobijate korišćenjem gips karton ploča prilikom završnih građevisnskih radova i konačnog uređenja enterijera jeste veliki broj mogućnosti i opcija koje imate na raspolaganju u odabiru konačnog rešenja za vaš prostor. Po svojim karakteristikama gips ploče se lako obrađuju, male su mase po kvadratu i nisu statičko opterećenje za objekat a prilikom njihovog postavljanja brzo se pokriva velika površina što sve zajedno čini ove ploče idealnim za korišćenje u izradi plafonskih sistema i konstrukcija. Posebnu primenu spušteni plafoni imaju u podizanju estetike prostorije.

Krečenje stana

Krecenje stanaKada je u pitanju krečenje stanova, ideje su bezbrojne, jer se pred vama otvara beskrajni prostor za poigravanje sa bojama i njihovim kombinacijama.

Svaka prostorija u stanu nosi posebnu energiju, što i te kako utiče na raspoloženje vas i vaših ukućana. Neka boje budu prema vašem ukusu i vašoj ličnosti, ali istovremeno pokušajte da se držite i nekih pravila:

 

 

krečenje dnevne sobe – preporučljive su tople, prirodne boje: braon, bež, maslinasta, terakot, topla žuta nijansa, prljavo ružičasta, narandžasta, boja kajsije, boja senfa.

krečenje dječije sobe – neka boje budu živahne, poput vesele ružičaste, jarko narandžaste, žute, trava zelene.

krečenje spavaće sobe – dobro je odabrati smirujuće boje, kao što su hladni tonovi plave, zelene, srebrne, ljubičaste u kombinaciji sa bijelom.

krečenje dnevnog boravka – zemljani tonovi sa detaljima u jačoj boji, ili jedna od jarkih boja, u kombinaciji sa bijelom ili nekom mirnijom nijansom.

krečenje kuhinje – idealne su svijetlo žuta, bež, nježno zelena ili boja limete, boja breskve i sl.

krečenje kupatila – plava i zelena, tirkizna, ružičasta ili boja breskve, lavande

Ukoliko Vam primamljivo zvuči krečenje zidova u tamnu boju, iskombinujte da samo jedan zid bude u toj boji, a ostali u nekoj blažoj. Krečenje zidova u dvije boje donosi originalnost, dok je krečenje plafona bolje obaviti klasičnom bijelom bojom. Naravno, nijansi je jako puno i možete praviti sjajne varijante.

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin
SM Color Team  © 2014. Sva prava su zadržana.